God morgen friske læsere:)
kathi jordbær

Bær, bær og atter bær! Jeg elsker sommerens frugter og vil helt sikkert mindes juli 2013 for alle de lækre bær, som jeg selv har været ude og plukke. Jeg har flere gange besøgt den lille hyggelig by, Hjortshøj, hvor der var mulighed for at plukke jordbær og nu ærter. Det er altså så hyggeligt at plukke bærrene selv og desuden smager de himmelsk, når de ikke har taget hele den lange veje fra Polen eller Spanien:)
Søs og jeg har også været vældige gode til at få lavet jordbær smoothies og andre lækre desserter og vi havde jo slet ikke brug for at tilsætte sukker:)

jordbær

jordbær3

kathi kirsebær

I dag har jeg så besøgt et af de steder, som jeg holder meget af i sommerperioden, nemlig frugtplantagen Karensminde i Odder. Kirsebær sæsonen er så småt skudt i gang og det er bare simpelthen Kathis yndlings europæisk frugt (tror nok at de kan kaldes det). Udover kirsebær er der også hindbær og man kan længere hen i sæsonen også få lækre blommer, æbler, pærer og det skal jeg helt sikkert og benytte mig af:-)
kirsebær

Jeg har sagt det tidligere og er ikke bleg for at gentage mig igen- det er altså nemmere at være sund om sommeren end resten af året:)