God´dav I skønne mennesker:-D
me

Normalt plejer jeg at springe ud af min seng når vækkeuret kimer, men i dag havde jeg allermest lyst til at slukke alarmen og sove videre. Det ligner slet ikke mig, men er så smadret efter denne weekend. To af mine skønne venner sagde i lørdags JA til hinanden, så weekenden er faktisk gået med bryllup og filmhygge med dejlige mennesker. Men endnu gang STORT TILLYKKE til Herin og Brindu og må i få jer et langt og lykkeligt liv sammen:-D

Men da jeg først var hoppet ud af min dejlige seng, så kunne jeg også mærke at energien begyndte at finde sin plads igen i kroppen og jeg blev så klar til denne dag. Jeg skal en masse spændende ting i dag, men outfittet skulle være afslappende og gerne lidt modstandsdygtig mod efterårsvinden:)

Jeg har købt denne super fede vest fra Tommy Hilfiger i hvid, som jeg er vildt glad for. Til denne passer min nye casual taske fra Marc Jacobs bare lige som blommen i et æg;) Tasken er meget enkel med få detaljer og jeg har valgt den i en dejlig cremefarve, som passer til de fleste outfits.
marc jacobs

Dagens smykker skal jo også til:
smykker

Mandag her kommer jeg og hvis du skulle være i tvivl, så tag et blik på mine nye sko:-)
calm down

Rigtig fin dag til jer alle;-D