Tillykke med de 25 år vores kanel-pige:-)

I mange mange år, så har vi kusiner og søster kæmpet en brav kamp med en usædvanlig speciel pige, der nægtede os at fejre hende på hendes fødselsdag. Derfor er det stadig svært for os at forstå, at vi endelig har fået lov til at fejre dig på den måde som du fortjener sødeste Lohini 🙂 Vi nejer og bukker og tillader os at råbe højt i kor:

TILYKKE MED DE 25 ÅR SKØNNE KANELPIGE:)

foto

foto-1

Du har altid set og været mere moden af din alder og vi har set beundrende på, mens du de seneste år har taget vigtige beslutninger og gjort dig store fremskridt. Vi elsker dig for dit store hjerte og den retfærdighedssans, som du har. Vi er aldrig i tvivl om, hvor vi har dig henne og at du altid er der, hvis vi får brug for dig. Din kreative sans har ingen ender og vi elsker at komme til dig, når der lige skal indrettes eller dekoreres. Du har så mange dejlige sider, som vi aldrig vil kunne undvære og håber ej at komme til.
image

Lohini, vi håber inderligt, at du kan se den viljestærke og dygtige kvinde du er blevet og vær klar over, at vi følger dig i medgang og modgang 😉

Jeg ved, at allerede i søndags har Thiviya sat et flag op på spisebordet og sagt til far Mathi: Ikke pille. Lohy. Hurra 😀
Så vi ses på fredag til en masse hygge og gruppeknus (Thiviyas ord)

Mange kanel hilsner fra
familien