Det er såååå dejligt at gå hjemme og jeg nyder virkelig barslen, selvom om jeg har hænderne fulde. At blive mor for anden gang er en vidunderlig oplevelse og alt det stress og nervøsitet som var der første gang er heldigvis væk. Man slapper af og nyder at tilbringe tiden med børnene. Jeg har i dag fundet outfit frem, som Thiviya og jeg skal have på fredag, hvor vores yngste datter skal navngives.

Pink saree til mommy med tilhørende accessories
foto 1

foto 3

foto 4

Thiviyas outfit
Image (15)

Jeg er i gang med at forberede vores datters 31. dage (man kan godt sidestille det med barnedåb). Hun bliver nemlig 31. dag gammel dvs. 1 måned d. 18. juli og det fejres med en ceremoni ifølge vores religion, hinduisme. Der kommer en ivyer (hinduistisk præst, som sørger for ceremonien) og familien samt de nærmeste venner vil være til stede. Det er almindeligt på Sri Lanka, at når barnet er 31. dage gammelt, så skal hun navngives, og pigebørn får huller i ørene.

Vi har ingen planer om, at hun skal have huller i øret nu. Vi venter til næste år, hvor vi skal til Canada. Storesøster fik også lavet huller i Canada og vi ventede til, at hun blev lidt ældre.

Jeg glæder virkelig til at se pigerne og resten af familien på fredag, så skal der hygges.

God dag til jer alle:)