Kære læser,
SAMSUNG CSC
Først og fremmest stort tak til jer læser for den opbakning i har givet med webshoppen. Jeg er overvældet over den opbakning, støtte og den positive feedback vi har fået fra jer:) Tusind tak for alle jer, der har bestilt, liket og delt vores page:)

Webshoppen er et projekt, der har kørt sideløbende i noget tid. I dag er jeg glad for at vi fik realiseret en af vores drømme. Vi har altid snakket om at vi havde de fornødne viden og ressourcer til at åbne webshop og det endte med at vi gør alvoren af vores ord. Ingen tvivl om at det er bloggen, der har banet vejen for mig, og det er bloggen, der har været med til at udvikle og styrke mig, og samle mod til at springe i det spændende projekt sammen med pigerne.

Det har været hårdt arbejde for os alle, og vi har hver især bidraget med vores del. Det har krævet en del timer og sved på panden for at lære tingene. Med 2 børn under armen, formåede jeg dog at få lavet min del. Min mand Mathi og min svoger Valle har brugt en del timer og ressourcer på at samarbejde og færdiggøre hjemmesiden. Ingen tvivl om at med deres viden og erfaring har gjort vores process nemmere med at åbne webshop. Man har ingen ide om hvor store opgaverne, før man står i det. De har været med fra starten, da vi plantede en frø om webshop. Tak er ikke nok for den indsats og støtte og rådgivning, som de yder og kommer til at yde:) Godt at jeg er gift med manden, ellers havde det jo kostet os en formue:)

Selvom vi piger har samarbejdet omkring bloggen, er det noget helt andet at åbne en webshop sammen. Bloggen er et frit forum for os, hvor vi blogger efter tid og lyst. Bloggen er uden bindinger, men det er anderledes med webshop. Det er et samarbejde på et højere plan om at realisere vores fælles drøm. Nye roller og nye arbejdsgange, vi er alle under udvikling og tingene tager sin tid. Under processen er jeg også blevet opmærksomme på mine svage sider, især ift. kommunikation. Noget jeg skal arbejde med. Man kan altid blive bedre til tingene.

Vi er startet på et kæmpe projekt og vores arbejde er lige begyndt. Hårdt arbejde lønner sig, siger man, så er der lys forude 😉