Hola hola allesammen:)
Det er sandelig ikke kun solen som skinner for tiden, næ nej, vi er flere der stråler om kap med den stakkel. Nu er der nemlig skrevet under på projekt hus og det er tid til at bygge hus 🙂 Vi fik lige taget et billede sammen med K på vores grund:)
Vi har haft travlt i nogle måneder med at søge efter den grund og by, som giver os det vi søger.
Vi har valgt Hadsten og byen tiltaler os rigtig meget. Ikke for stor, ej helt lille og skønne natur områder. Der er kvarter kørsel til Aarhus og ligeledes til Randers. Vi kommer hurtigere til Viborg og niecerne får mere plads at boltre sig på, når de kommer på besøg. Jeg kender byen fra tidigere arbejde og har altid ønsket at bo enten i Skanderborg eller Hadsten og Hadsten blev det:)
Men det i sig selv er jo ikke kunne lykken. Nej, at min storesøster, som nu er min (næsten) nabo har også købt nabogrunden, så vi bliver ved med at være naboer -JUUUBBBIIII – det er overlykken 🙂 Jeg er så glad for det og vil ønske, at jeg kunne samle søster Kavi og kusinerne til samme by, men men men, alt med måde ik;)
Familien er superglade på vores vegne og jeg tror, at både familie og venner ser frem til projektet, hvor vi alle skal hygge og nyde hinandens selskab – blot med mere plads. Jeg glæder mig sindsygt meget til at indrette og har derfor overladt meget af byggeprocessen til Thino. Men jeg nyder, at vi begge er enige om de forskellige stilarter og han holder mig opdateret med alt.
Det her er et kæmpe skridt for os og jeg er både spændt og lykkelig. Men mest er jeg taknemmelig for at min søster følger med;)
Kan i alle have en strålende dag:)