Halløjsa 15 juli og vi er nu halvvejs igennem denne sommermåned. Om nogle dage er Lille K hele 4 måneder gammel og mor er ved at få en mindre nedture over, at Lille K er ved at blive en stor dreng:-) K er så livlig og en vaskeægte ballademager, som elsker alt med farver og gerne vil lege med legetøj, som alt sammen finder sin vej til hans mund.
Men hans stigende aktivitetsniveau betyder, at projekt legehjørne ikke længere kan udsættes.
  
Vores hjem er dejlig og vi elsker indretningen, og det har passet perfekt til vores hver dag. Jeg har hidtil bare flyttet rundt med K´s legetøj og især har han opholdt sig nede i spisestuen, da jeg så har haft mulighed for at kunne lave mad.

Men nu skal K have sit eget lille område, så hans legetøj kan samles og han får hans eget sted. Så da jeg bad farmand om at hjælpe mig med at få vores sofa væk, så gik der ikke 24 timer og stedet er nu ryddet. Nu skal vi blot have lavet det om, så det bliver farverigt og hyggeligt for K:)
  

Da K var puttet, så blev sofaen pakket og kørt væk med hjælp fra onkel Kumar.
Thino plejer tit at sige, at jeg altid har gang i et eller andet projekt og dette projekt nyder jeg på højt plan. Jeg er meget bevidst om, at legehjørnet skal være noget for K, et sted kan kan bruge og ikke et sted, hvor det handler om at det skal se pænt ud. Vi har heller ikke været ude og bruge mange penge på legetøj endnu, da vi har arvet en masse fra niecerne og køber løbende efter K´s behov og ikke efter hvad mor syntes er flot:)
Jeg vil gå en dejlig weekend i møde, hvor fredagen skal nydes med sødeste Nireka og nok en tur sydpå til familien og selvfølgelig projekt legehjørne. Jeg ønsker jer alle en herlig weekend:)