God morgen skønneste mennesker:)
IMG_4398
Håber I alle har det godt og nyder december dagene..
Sidste år startede Thino og jeg på en ny tradition hos julehjælpen.dk, hvor vi donerede en julekurv til en udsat familie. Det følger vi op i år, hvor vi har valgt at donere to kurve, da den ene kurv er fra Lille K. Mor håber selvfølgelig på, at Lille K selv tager over en dag, når han bliver ældre og lærer tidligt, at man skal hjælpe hinanden.
IMG_4397
IMG_4400
Men i dag skal vi afleverer den første julekurv og Thino prøvede ihærdigt i morges på at pakke kurven med Lille K. Men Lille K virkede mere interesseret i æblerne og hvad der kan puttes ind i munden, så jeg laver den afsluttende arbejde med kurven, når han tager sin lur.
Vi har prøvet og finde de ting, som man kan få brug for juleaften og da vi ved, at der er to drenge, så har vi valgt at købe biografsbilletter og spil til dem, som en lille gave.
Hvis der sidder andre, som gerne vil hjælpe en udsat familie, så gå ind på julehjælpen.dk og giv det, som i har lyst til. Vi fik igen i år svar på vores mail inden der var gået 24 timer.
I disse dage er det svært at finde julestemningen frem, når man følger med på de tragiske hændelser i Syrien og mange andre steder i verden. Men at hjælpe andre giver mig en dejlig følelse og vi har ikke tænkt os at stoppe her. Min mand og jeg har valgt at donere vores julegaver til SOS børnebyerne, så de kan fortsætte deres fantastiske arbejde, som mange andre hjælpeorganisatoner, til at gøre en forskel.
Jeg takker Moder Karma for mit dejlig og trygge liv og ønsker jer alle en overskøn weekend:)