God aften skønneste læsere…

Trods for at vejret har været lidt drilsk denne uge og foråret ikke viser sig fra den varme side, så har jeg været i super fantastisk humør hele ugen. Siden vores lille dreng kom til verden, så har meget af vores liv handlet om ham og de praktiske opgaver. Vi gik i gang med et husprojekt og med to lejligheder i forvejen, så der har været rigeligt af praktiske opgaver. Samtidig havde vi et lille vidunder, som vi skulle tage os af og det hele var nyt. Siden jeg startede på arbejde, så har vores liv været en stor koordinering. Når jeg skulle arbejde, så skulle Thino holde fri og omvendt. Vi har ikke ønsket, at Lille K skal have lange dage i dagpleje, så vi har brugt vores ferie og afspadsering på at undgå det. Så derfor har Thino og jeg ikke været gode til at holde fri på samme tid, andet end, hvis vi skulle noget og det var oftest også med familie eller venner. Vi havde derfor planlagt en ferie til Rom, men vi trængte sådan til at bare være hjemme efter vores roadtrip, så vi valgte at udskyde vores ferie til maj måned. Vi har ikke fortrudt det. Jeg har nydt at spise frokost sammen med manden, nydt at blot slappe af på sofaen og hvor har vi da grinet meget sammen. Vi plejer at danse sammen og grine meget over det og det kom af sig selv i denne uge, da vi havde tiden og overskuddet 🙂
Vi har da også været en smule flittige, da vi har indhentet en del på vores husprojekt samt blevet meget klogere på nuværende boliglån samt de forskellige låntyper. Det er nogle ting, som vi har skulle forholde os til, men vi har bare aldrig kunne sætte os ned i de timer uden at blive afbrudt. Jeg har elsket, at vi begge har været henne og hente lille K hos hans dagplejermor. Morgenstunder med fælles morgenmad og nyde K´s banditstreger, som vi har grinet en del over – det er lykken! Jeg var nok ikke selv klar over, hvor meget jeg egentlig havde savnet tiden med min mand. Men for vi bliver klogere og rigere på erfaringerne og de ting, som fungerer og gøre os lykkelige, ja det skal vi gøre meget mere af:)

Jeg har for hver dag bare følt mig lykkeligere og med masser af energi. Så min glæde og energi gik i dag på at lave borddekoration til vores spisebord, mens Thino fik kigget på husprojektet. Jeg elsker denne skål på fod fra Royal Copenhagen og synes, at den er helt perfekt til en dekoration.
Vi skal have gæster i den kommende uge, så en borddekoration er helt klart en must på vores bord:)


Blomster, blomster, blomster- de gør mig også lykkelig 🙂
Rigtig god aften folkens:)