Pjusket hår, mørke rander under øjnene og ingen makeup – jeep det er mig i dag 🙂

Der er tænder på spil igen hos vores lille dreng, så dagene er gået med at trøste, omsorg og kærlighed – dag og nat. Men det tømmer også på energien og især nattesøvnen er hård at undvære. Trods trætheden så stod jeg op kl 5:30 og tog en god løbetur inden jeg skulle på job. Det gav så meget og pludselig følte jeg, at jeg havde styret igen og trætheden var ikke så tung længere. Jeg tror, at det er vigtigt som forældre og stoppe op en gang i mellem og minde hinanden på, at vi gør det fantastisk! Omverdenen vil så gerne have en mening til alt, så derfor er det vigtigt, at man fortæller sig selv og sin partner – VI ER SGU GODE! Vi gør vores bedste for vores barn og bedre kan det ikke blive. Det kan godt være, at naboen har en anden mening, men vi er forældrene og vi gør vores bedste:)
Dagene er gået med arbejde og tage sig af Lille K, så i dag glæder jeg mig som et lille barn til at spise aftensmad i det frie sammen med vennerne. En spontan ide blev til en god ide og i aften indtager madklubben Dyrehaven. Vi var der i sidste uge med nogle venner, hvor søster havde Bettepigen med i barnevogn og vi fik spist sandwich i smukke, grønne omgivelserne.
Jeg er kæmpe fan af dyrehaven og Lille K elsker også de mange “vufvuf” ( alle dyre er vufvuf). Så det eneste jeg skal efter arbejde er at smøre madpakker, pakke vores kurv sammen med den lille mand og vente på at far Thino får fri, så vi kan komme af sted.




Jeg glæder mig til at se flokken igen, da det er noget tid siden, at vi alle har været samlet.
Regn eller sol – her kommer vi 🙂