God formiddag….

Så blev den yngste i flokken hele 41 dage gammel og vi fik lagt hende i vuggen for første gang.  Det er en tamilsk hinduistisk tradition og oftest plejer det at lande på den 31. dag, men da vi ramlede ind i hinduistiske helligedage, så blev det i stedet den 41. dag.

Jeg prøvede at få et godt billede sammen med Lille K, men han vil hellere have “fon” for sig selv og mor skulle jo bruge telefonen til at tage billeder. Så det blev en sur gut, som kom med på billedet:)

Det var en hyggelig dag med familien og da det desværre landede på en hver dag, så kunne alle ikke deltage, men Mor Kathi sørgede for sende Live til familien – en rigtig IT-mummy 😉 Noooot! Da ceremonien var ovre, så havde familiens mødre tryllet frem med god tamilsk mad, som vi nyd i hinandens selskab. Alt i alt en super dejlig dag.

Helt bevidst, så poster jeg ikke billeder af min yngste babypige (endnu), da jeg tænker, at forældrene lige skal have lov til at sende det første billede, som desuden nok bliver taget bedre og i meget bedre kvalitet end det jeg kan. Det kan man da kun forvente, når man har en dygtig fotograf som farmand;) I dette sammenhæng vil jeg lige takke alle jer trofaste læsere, som har fulgt vores blog i flere år nu og har holdt ud til trods for min manglende kompetencer inden for fotografering – af hjertet tak:)

Men det gribler i mig, så de skal skynde sig. Jeg har de dejligste billede af billeder af Babypigen og milde maria- jeg har lyst ti at dele de billeder med hele verden – så dejlig er hun <3 Jeg fik optaget den sødeste video af Thiviya, Oviya og Krishnan, hvor de vuggede vuggen.

Kære Karma, er det lovligt at være så velsignet og lykkeligt? Hvis ja, så sørg for regn i dag, hvis nej- så lad solen skinne;)

Jeg vil ønske jer alle en magisk weekend 🙂