Det er ved at være noget tid siden, at jeg har anbefalet en bog til jer læsere. Jeg har dog læst en del krimier i mellem tiden, men ikke noget, som jeg har tænkt woaw over. Men så fik jeg anbefalet en bog af min søster Sangi og den er helt klart en MUST- READ bog. Bogen hedder ” Når skyggen tager over” og er skrevet af den afdøde skyggeekspert Debbie Ford. Da min søster første gang nævnte bogen, så tiltalte den mig egentlig ikke, da jeg mest er til krimier og romaner. Men så hørte jeg lidt om bogens indhold og gav bogen en chance.


Den her bog er yderst speciel, da man både bliver bevidst om sine egne skyggesider, men også lærer om de forskellige skyggesider hos de andre personligheder. Jeg tror på, at hvis et mennesker skal kunne udvikle sig, så er det yderst vigtigt at kende til sine skyggesider. Herefter introducere Debbie de forskellige processer, som finder sted inde i os og hvordan vi lærer at tilgive og helbrede. Jeg har fundet bogen enorm interessant, men også lidt skræmmende, da det er hårde fakta, som hun skriver om. Men man lærer faktisk at stoppe med at være sin egne fjende og spænde ben for sig selv, hvis man tager hendes teori og viden til sig.
En fremragende bog til selvudvikling og læring om, hvordan man håndtere indre sabotage, men også om udefrakommende negativet.
Jeg vil ikke skrive mere om indholdet, da jeg kan komme til at afsløre for meget, men har da lige skaffet en kopi til min kusine Vahy og søster Kavi, da jeg synes, at bogens redskaber kan både bruges privat såvel som på arbejde.
God læselyst 🙂