Hallo ladies:)
Her er ugens kup fra min side:-D

Længe har jeg ledt efter et par støvler, som både skulle bære præg af den femine side, men samtidig også være brugbar i min hverdag.

Mit største krav til dette projekt var dog, at der skulle være hæle på de her støvler. Sagen er, at jeg misunder de tusindvis af kvinder, som til daglig går i stilletter og som lige får nogle ekstra centimeter og dermed også lækre lange ben. Så kan man undre sig over, hvorfor jeg så ikke lige anskaffer mig et par stilletter og følger samme stil som disse lækre damer. Hmm nej, desværre så er mit problem ikke ligetil. Jeg har desværre knyster og kan defor heller ikke vælge og vrage mellem skotøj.
Men Halleluja, som velsignelse fra himlen, så fandt jeg disse lækre støvler fra Tamaris. Jeg havde bemærket reklamerne i fjernsynet, men havde dog ikke fulgt mere op på dem.
Men på en shopping tur endte jeg dog alligevel med et par støvler fra Tamaris, men en dejlig blød sål, som lige er tilpas for mine sarte fødder. Love Tamaris;)
Forsæt dejlig weekend til jer derude;-)