Kære julemand,

Der er så mange ting, som allerede er på min ønskeliste. Jeg ved dog ikke, hvem der skal give mig disse fantastiske ting, men har overvejet at give mig selv julegaver og adventsgaver i år.

Listen ser dog følgende ud indtil videre, men dog med forbehold for,  at der kan nå at komme mange flere ønsker og eventuelle ændret prioriteringer.

1. Jakke fra Zara. Linket nedenunder viser jakken. Det, som jeg især kan lide ved jakken er, at den er feminin samtidig med at den har et rålook på grund af det kombinerede læder.  Generelt elsker jeg tøj fra Zara – især jakker:-D

2. Oversized Mulberry Alexa

En mindre udgave af Alexa.Jeg er total vild med denne taske. Den minder lidt om skoletaske, men alligevel er den så stilet, at den kan bruges til alt. Der er god plads i tasken, da jeg har valgt den i oversized, men tasken kan også fåes i en mindre størrelse og selvfølgelig i mange fantastiske farver.

3. Royal Copenhagen – pige krebs figur.

Serien af stjernetegnfigurer er skabt af den danske kunstner Christel Marrott for Royal Copenhagen. De tolv forskellige piger i hvid, uglaseret porcelæn udstråler både uskyld og arrogance. Hver figur illustrerer med krops-sprog, effekter og ansigtsudtryk de karaktertræk, som det enkelte stjernetegn menes at stå for ifølge astrologien. De udgør en meget personlig gave og et smukt samlerobjekt.