Man har mange sareer liggende i klædeskabet, men der er altid nogle man synes ekstra godt om.

For 8 måneder siden, var min mand en tur på Sri Lanka, hvor han havde denne saree med til mig. Sareen er en net/gennemsigtig saree, som vejer ingenting og er nem at bære, også sidder den godt til kroppen. Det er en simpel og elegant model. Det er især farveblandingen, som jeg faldt for. Sareens længde var også passende til anledningen, da jeg havde valgt et par sorte ballerina. Desværre er der ikke et fuldt billed af sareen, men det husker jeg lige til en anden gang.

Her er billeder af den omtalte saree, som jeg tog på til en tamilsk konfirmation i august måned.

Det er altid en udfordring, at designe en saree blouse (top/overdelen). Jeg overvejede i første omgang en langærmet top til sareen, som vist på billedet, men var usikker på om det var min stil og om det vil passe til mig. Jeg valgte derfor en simpel model med høj krave. Jeg har tidligere fået syet en lignende model og syntes at modellen også var oplagt til denne saree.

 

Sareen kan købes i Danmark hos diverse tamilske online sælgere.