Efter nogle fabelagtige dage med bryllup og masser af shopping i Uk, så er søs og jeg tilbage til hverdagen. Jeg må dog indrømme, at frosten overraskede os her til morgen, da det ikke var så koldt i UK. Men nord, syd, øst, vest, hjemme er nu altid bedst Sååå tilbage til det normale og tilbage til hverdagen med job og studier og ikke mindst bloggen.

Jeg synes, at min søster så inspirerende ud i sit outfit her til morgen, så her kommer der lige nogle billeder af hende.

Taske Zara, Hat H&M, Striktrøje H&m, Nederdel H&M, Støvler Havanna Shoes, Pels Zara

(Der skal dog lige nævnes, at min søster på billedet selv er en af bloggerne bag 5smiles. Dk, men på grund af hendes speciale, så har hun meget travlt for tiden). Jeg var vild med den grønne farve og ikke mindst den superlækre taske (har den selvfølgelig også selv;-) )


Min søster elsker hatte og har også flere forskellige og det fantastiske er, at hun bruger det tit i sin hverdag. Noget som jeg bed mærke i Uk var faktisk, at det virkede mere ”normalt” at bruge hatte derover, hvor jeg herhjemme ikke ser det særlig ofte anvendt i hverdagen.


For alle jer dyrelsker, så skal der selvfølgelig lige understreges, at pelsen ikke er ægte:-D
Kan I alle have en eventyrlig tirsdag hele dagen;)