Det er nogle dage siden, at jeg har blogget, da jeg har haft vældig travlt de sidste par dage. I weekenden var jeg til min første bogudgivelse-arrangement, som jeg vil fortælle nærmere om i en af de kommende dage (jeg mangler lige at få billederne).

Men i dag skal det handle om mine MAC produkter. Da jeg i mine unge dage startede med at bruge makeup, så var det mest Lòreal, som jeg svævede til. Men problemet dengang var især med foundation. Jeg kunne ikke finde farve, som passede til min mørke hud og det resulterede i, at jeg fik en grålig farve i ansigt. Ja yderst grimt og ucharmerende.


Men lykken vendte, da jeg blev introduceret til MAC og har siden været trofast MAC tilhænger. Jeg elsker concealeren (N45), som passer perfekt til min hudfarve og ikke nødvendigvis skal bruges til hele ansigtet. Det tilpasser man efter behov. Og øjenskyggen er min faste farve, da den går lidt under ”naturllig” og ikke virker så fremhævet og det hælder jeg mest til. Jeg elsker at gå amok i lufthavnen, når jeg er ude og rejse og har som regel altid et eller andet med hjem fra MAC.