Halløjsa derude:-)
Jeg håber, at I alle har haft en dejlig weekend og er klar til den nye uge. Morgenfriske og fyldt med energi er jeg efter en god weekend:)
Jeg har haft en dejlig weekend med masse af hygge med familien og kort tur forbi Odense og Frederikshavn. Jaa, må nok sige, at jeg fik set Danmark. I Odense blev det til besøg hos min kusine, hvor vi endte på en lille cafe i Rosengårdcentret.

Taske Louis Vuitton, Sko Vero Moda, Bukser Vero Moda, Vest H&M

Taske Louis Vuitton, Sko Vero Moda, Bukser Vero Moda, Vest H&M

Lørdag blev det til et visit hos min stærke ven, som er tilbage i sit eget hjem efter en længere indlæggelse. Det giver mig livsenergi, at se en ung mand kæmpe for sit liv og helbred. Det ordsprog med at Livet er for kort til bekymringer kan virkelig mærkes, når man er nærheden af min ven. Så derfor hælder jeg til Adam Marshalls ordsprog – Du lever kun én gang, men hvis du lever det rigtigt, er det også nok 🙂