Halloo derude:-)

Sikke dejligt vejr det var i morges. At vågne op til solskin og atter mild temperatur! Uhh såå skønt:) Man skulle slet ikke tro, at julen var lige rundt om hjørnet. Men solskin har simpelthen et fantastiske virkning på mig. Jeg hoppede staks i mit løbetøj og tog den sædvanlige rute på de 5 km. Jeg er blevet stor fan af Endomondo på min Iphone, da den sørger for at beregne km, hastighed og m.m. Jeg er ikke god til at løbe med andre, så denne apps er fantastisk, da jeg kan sammenligne mine resultater og se hvilken vej det går med træning.
Mens jeg løb, så gennemgik jeg lige i hovedet, hvad brunchen skulle bestå af. Jeg havde inviteret nogle af mine venner til “let” brunch, så skulle lige handle ind og have maden klar inden de ankom. Så her er resultatet:

Jeg havde endelig også fundet tid til en dejlig kop te og mit costumeblad:-)

Forsat en hyggelig søndag til alle jer:)