Godmorgen og velkommen til den 8. dec:)
For dem der kender mig rigtig godt, så ved de, at jeg har arvet et gen fra min mor som ikke altid er lige hensigtsmæssigt. Ja problemet med genet er faktisk, at jeg kan blive ved med at købe porcelæn, gryder og mange andre ting til køkkenet. Jeg lover hver gang at smide noget ud, men det er simpelthen så svært:(
Men denne gang har jeg givet mine gamle kopper væk for at skabe plads til mit sidste nye køb:-D (Lidt ærgerligt, at man ikke kan se mit store smil, mens jeg sidder og blogger om mine nye kopper:-D )

Jeg er helt vild med at det print på kopperne og synes også, at jeg ser meget af den slags i brugskunst forretningerne. Mine kopper er købt i Hamburg, men jeg har vedhæftet et link i bunden, hvis du skulle være interesseret i at følge moden i køkkenet og have nogle nye dekorerede kopper 🙂 De smukke æsker kan bruges til mange ting, men jeg har valgt at opbevare tebreve i dem.

Så virker det jo slet ikke slemt og vågne op til en kop kaffe i den mørke tid, når både koppen, maskinen og kaffen er i orden;-)

Jeg må heller komme i gang med dagens mange opgaver inden julefrokost i aften.
Rigtig god weekend til jer alle:-D

Link: http://www.spb.dk/index.php