God aften folkens:)
Så er jeg på job og klokken er ved at være mange. Jeg ved ikke, om I kan genkende det med, at man gerne vil nægte sig selv at spise sent og faktisk ende med at proppe chokolade, chips, rester fra aftensmad eller hvad der nu ellers er i nærheden i sig alligevel. Suk! Først prøver jeg at overbevise mig selv, at det er så super fedt, at jeg er sulten når jeg går i seng ( i mit lille hoved så betyder det, at der er ikke meget fedt fra dagen i dag som kroppen skal smelte væk, så det kan jo bare gå i gang med den mængde fedt, som er der i forvejen ik;) ) Det er desuden jo også et valid bevis på, at jeg ikke har overspist til aftensmåltid:) Men så ender det dog oftest alligevel galt:( SUK SUK! Det er heller ikke nemt i denne tid, hvor der er chokolade og godter overalt og især på sin arbejdsplads. SUK SUK SUK!
Videre i showet. Færdig med selvmedlidenhed og videre til handling…

Nej tak, men en gang i mellem okey:)

Handling: Men nu har jeg som regel altid frugter/grønt med mig i tasken, da jeg efterhånden har anerkendt, at jeg bliver sulten og skal have noget at spise på det her tidspunkt:-)

God-sund-aften til alle jer 😀