Min svigerinde har en forening for tamilske kvinder i Viborg med det formål at dyrke motion og noget samvær. Hver fredag mødes vi kvinder, ægtefæller og børn til en god omgang badminton. Selvom det er en fredag, er det meget sjældent at der er frafald. Vi er blevet så gode til at spille, at folk prioriterer at komme til træning hver fredag. 🙂

I lørdags stod det på den årlige julefrokost samt fejring af foreningens 8 års fødselsdag. Der blev hygget med god tamilsk mad og drikkelse. Aftenen stod på live musik, dans og underholdning på høj klasse.

Her er et par billeder af mit outfit til julefrokosten:)


Den bette blev passet af svigermor, mens manden og jeg tog afsted – alene. Det var lige præcis det, vi havde brug – lidt kærestetid. Vi fik da ihvertfald svinget benene på dansegulvet:) 

 

Tøjet er købt i Indien, da vi var på bryllupsrejse i 2008. Jeg havde købte en masse indisk tøj med (til mange mange tusinder kroner, kommenterer min mand hver gang) Jeg har det sidste par år haft mit garderobe fyldt med lækkert nyt tøj, men nu er det ved at være brugt op. Det er snart tanke op tid. Det kan være en tur til Indien….. 😉