Hejsa alle:-)

Håber i alle havde en dejlig aften med jeres familie og venner:-)
Det blev sent med at komme i seng, men op kom vi da. Dagen i dag var især afsat til underholdningen med børnene, så på min løberute, fik jeg dannet overblik til et orienteringsløb. Alle i familien deltog og vi havde i alt 4 poster.
Ved den første post skulle man gætte indholdet af en pose. Ved den anden post skulle man svare på gåder. Ved den tredje post skulle man hoppe på et ben på en afmærket strækning. Ved den sidste post var der endnu en gåde, men også en afsluttende opgave. De fire grupper skulle nemlig skrive GOD JUL og de skulle gøre det på deres egen kreative måde:-)

Alle gik vældig meget op i legen og kæmpede vildt flot:-) Det var en god måde for at lave noget for hele familien. Helt klart noget som skal gentages igen næste år:-)