Halløjsa alle sammen:-)
Så er 2013 skudt i gang og jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år:-) Min nytårsaften var ganske stille og roligt sammen med min syge søster, hvor vi lavede god mad og så fjernsyn indtil midnat. Da det blev midnat og det bragede løs med fyrværkeri i alle farver, jaa så sad søs og jeg på hendes seng og kiggede ud og skålede i kamillete:-) Lyder måske lidt kedeligt for alle jer festaber, men det var faktisk en fantastisk hyggelig nytår:)

Men i dag har jeg jeg startet på mit SUNDE liv med motion og god sund mad sammen med min veninde Maria:-) Da vi skulle lave aftensmad, så var der selvfølgelig også taget forbehold for vores “nye liv”.
Står du en dag og skal lave noget enkelt sundt mad, så kast dig ud i tunfrikadeller. Umiddelbart lyder det måske ikke så lækkert, men det smager nu ret lækkert.
Man kan vælge og søge på tunfrikadeller eller kan man også gøre det ret enkelt for sig selv.

Opskrift til ca. 2 personer:
1 tundåse, 1 rødløg, 1 æg, lidt mælk, salt & peber = bland det hele sammen.

Det man skal være opmærksom på er at sørge for alt vandet fra tunen skal være siet fra.
Vi valgte også at komme en enkelt chili i. Det var rigtig godt og kan stærkt:) anbefales.
Form dem til små deller med en spiseske og steg dem i lidt olivenolie.

Wupti og man har en god omgang proteinbombe til maden;)

Bon appetit:)