God eftermiddag kære venner:)
Hvor var det smukt, at vågne op til sol og lys. Jeg ELSKER simpelthen sne og det bedste er nemlig, at det hele bliver lysere. Det hjælper virkelig på mit humør og det var slet ikke et problem at komme ud af sengen for at skovle sne. En anden ting som også hjalp på humøret var mine nye støvler fra Bianco;-D


Jeg har altid haft stor kærlighed til brune sko og tasker, så da jeg så støvlerne sat ned i Bianco, så kunne min stakkels sjæl ikke gå forbi uden at prøve dem. Jaa så er skaden vel sket! Har du først haft dem på, så finder man hurtig ude af hvor blød bunden er og hvor behagelig støvlerne er. Jep jep, så det vil jo næsten være omsorgssvigt mod mig selv og støvlerne, hvis jeg tog hjem uden dem;)

Så med et glad sind og nye støvler, så var det slet ikke et problem at rydde sne:-)

Rigtig dejlig snedag til jer alle:)