Her er lige et par billeder af mit outfit fra prinsessens fødselsdag. Sareen er gennemsigtig og fuldt dekoreret med palietter og perler. Jeg har bevidst valgt smykker, som nedtoner looket. Sareen ser hvid ud på billedet, men i virkeligheden er det lys gul (kalder man det? 🙂

 

De kommende måneder kommer er der en del tamilske arrangementer, og jeg regner med at komme i bunden af mit klædeskab. Glæder mig til at få brugt alt det tøj, der ligger og keder sig i mit skab.

P.S En lille pinlig hemmelighed – jeg har endnu ikke lært at tage saree på. Jeg får altid min svigerinde eller en anden til at sætte det på mig, men har planer om at lære det indenfor den nærmeste fremtid. Hvis der er nogen derude, som er interesseret i at give “ how to wear saree” kursus, så skriv endelig:) Det kan jo være, at der er flere derude, som også vil have gavn af et lille kursus.

Ka I have en fortsat en god lørdag, nu vil jeg smutte i seng:)