Halløjsa søde læsere:)

Sne, sne og atter sne, det virker ikke til at der er en ende på vinteren. Det er næsten en måned siden, at jeg har været ude og løbe. En måned er fløjet afsted med sygdom og travlhed og nu kan jeg næsten trække vejret gennem næsen igen. I går besluttede jeg, at nu skal jeg i gang med at løbe igen, da jeg fysisk og psykisk har brug for at komme i gang.
Jeg er i Viborg de her dage og havde faktisk besluttet, at jeg skulle ud og løbe kl 17. Men der var det begyndte at sne og min kære søster var startet på hendes gode prædiken om, at nu skulle jeg ikke løbe i snevejr, så ville jeg blive syg igen:) Men NÆ NEJ, beslutningen var taget og afsted kom jeg. Min kusine tog kameraet med ud og tog nogle billeder og vi fik en god snekamp inden det endelige løb.

Ready 2 go:)

YEAH:)

Let´s go…
Og lidt lækker salat fra Bones- nam nam;)

Dejligt at komme i gang igen. Kan I alle have en fornøjelig aften venner;)