Saavn er en musikstreamingstjeneste magen til Spotify, men Saavn fokuserer alene på indisk musik. Firmaet bag Saavn ejer rettighederne til mere end 2 millioner musiknumre fra Bollywood og den indisk-tamilske filmindustri, også kaldet Kollywood.

Jeg er blevet utrolig glad for at bruge Saavn i min hverdag. Jeg lytter gerne til musik, når jeg sidder og arbejder ved min computer, ude at løbe eller på mine togture, hvilke jeg har mange af.
Saavn findes nemlig også som App på smartphones. I kender sikkert alle sammen Spotify og Saavn fungerer næsten på samme måde.

Jeg er ikke typen, der henter tamilsk musik ned på min mobil, så snart der kommet noget nyt, eller hvis jeg skulle få lyst til at høre en gammel sang, som jeg ikke lige har liggende på min iPhone eller bærbar, og derfor er Saavn ret god for mig.

Det jeg godt kan lide ved Saavn er

–       At jeg ved et klik kan høre alt ”new releases”
–       Weekly top 15 songs
–       Song of the day
–       Og selvfølgelig kan jeg også lave min egen playliste

På den måde kan jeg følge med på det nye trend indenfor Bollywood og tamilsk musik. Det bedste er, at jeg kan vælge mellem 2 millioner numre uanset hvor jeg befinder mig. Det er så fantastisk. Jeg kan varmt anbefale Saavn til alle alle Bollywood and Kollywood musik elskere.

I må have en god aften:-)

PS. Husk og like vores facebook side 5smiles.dk!