Hej Hej:)

Kender i det med, at man bare føler at der er styr på livet igen. Arbejde/skole fungere, dejlig tid med familie/venner og som prikken over iét, så er man også i gang med træning. Jeg har tidligere aldrig været typen, som brød mig om at løbe, men er i dag blevet meget optaget af løb. Jeg startede i mit eget elendig tempo og endte oftest med at gå ruten, men med tiden er der kommet mere løb og mindre gang.
I den måned, hvor jeg nærmeste ikke har været ude og løbe, så har jeg følt mig mere stresset og træt end normal. Nu skal jeg heller ikke lyde som en superwoman, som vågner op og bare springer afsted på min løbetur. Næ nej, der er dage hvor det simpelthen er et stort motivationsarbejde i det.
Selv her i morges, hvor det var koldt og glat, så virkede det bare ikke oplagt at komme afsted. Men viljen var der og jeg kom afsted:-)

Så har dagen ellers gået med at passe min niece og DET i sig selv er jo motion:) Men efter aftensmaden, så besluttede vi at gå en tur hele familien. Det var så super hyggeligt og friskt;)

Jeg havde selvfølgelig tændt min endomondo:)

Gåturen blev alligevel på 3 km:)

God aften derude:)