Hejsa søde mennesker:)
Et af de restauranter, som jeg tit besøger i Aarhus er Restaurant Italia. Grunden til det netop er denne restaurant skyldtes primært, fordi jeg elsker fisk. Den næste forklaring er, at jeg kan spise masser af lækker mad uden at det nødvendigvis behøver at være usundt. Buffeten består af flere fiskeretter, stor salatbar og forskellige slags kød inspireret fra det italienske køkken. Restauranten er hyggelig og har placering på Åboulevarden. Prisen for maden kan både klares af den studerende og den rige og man forlader ikke stedet før man er stopmæt:-)

Nu er det noget tid siden at jeg har været der, så ud over den lækre buffet, så valgte jeg også en pizza – NAM NAM;-)

Go´lørdag aften People:)

Jeg vil helt klart anbefale stedet, hvis man en dag ikke orker at lave mad eller bare trænger til en god hyggeaften ude med god mad;-)