Jeg har været super glad for mit lille “walk in closet”, et værelse, som jeg har brugt til at opbevare mit tøj, sko, accessories mm. Her på det sidste har det været svært at få et overblik over mit closet, simpelthen fordi der flyder med tøj, sko og tasker over det hele. Da vores bette pige blev født, måtte hun jo også have et værelse. Så vi har været nødt til at flytte rundt i huset. Min mand har opbevaret hans tøj i det værelse som nu er børneværelse og vi var tvunget til at flytte hans ejendele ind i mit walk in closet. Det var nok den værste ide ever!
Lige siden han flyttede ind har værelset mere mindet om en losseplads end min gode gamle closet.

Her er nogle billeder fra mit walk in closet, billederne er taget løbende. I får ikke det seneste update..
klædeskab

Nu er vi kommet til enighed om, at værelset ikke er stort nok til os begge. Han har selv foreslået, at vi indretter vores nuværende gæsteværelse og bruger det som walk in closet. Gæsteværelset er noget større, så det kunne ikke passe mig bedre. Endelig kom der noget godt ud af hans indflytning:) Jeg har ellers tigget om et større værelse de sidste mange år, uden at han har reageret på det, men nu ser det ud til, at han også har fået nok af rod ( eller min brok) :-:).

I lørdags var vi Ikea og har fået bestilt et par store skabe, så det bliver spændende ,når det kommer hjem i weekenden:) Jeg har aftalt med et par stærke fyre, at de hjælper med at samle skabet. Jeg har ingen ideer om hvordan det nye walk in closet kommer til at se ud, men glæder mig vildt meget til at flytte rundt og få et bedre overblik over alle mine ejendele. Jeg glæder mig til at opdaterer bloggen, når skabet er oppe og det nye walk in closet er på sin plads.

Jeg håber, at min indretning kan inspirere, men sidder du med god ide til indretning eller tips til walk in closet, så del endelig med os alle:-)