Godmorgen folkens:)

Sikke smukt vejr det er i dag og jeg er bare i super godt humør efter en fantastisk dag i København i går. Jeg besøgte min gode veninde fra ergoterapeutudannelsen og vi havde nogle hyggelige timer sammen. Jeg har simpelthen været været for ringe til at besøge min skønne veninde, men efter dagen igår, så skal jeg da lige love for at der ikke kommer til at gå længe inden jeg skal “hænge ud” med hende igen:)

Ud over en super dag, så fik jeg lige købt en Mulberry Lily bag:-D UPS;)
mulberry1
mulberry2
Min skønne taske:)
mulberry3
Tasken kan også gøres kort.
mulberry4

Jeg elsker tasker og har simpelthen talt om denne taske så længe, at nu kunne det være nok:)

Der er Mulberry butik  både i Århus og københavn. Men ellers kan du også besøge Mulberry, hvis du også er på jagt efter en lækker taske:-)

Rigtig god dag til alle;-)