Kære læsere

Jeg var en af de heldige, der fik lov at shop amok til Danmarks største designer forum i København i weekenden. Designer forum afholdes to gange om året, et i foråret og et i efteråret, hvor man kan købe alt fra lækkert tøj, sko til accessories. Også er det shopping til hele familien under ét tag. I weekenden var der ca. 180 stander og man kunne spare op til 40-80% på samtlige varer.

photo (7)

Designer forum fandt sted fredag, lørdag og søndag, om fredagen var der kun adgang for VIP’s og kostede omkring 235 kr. for entre. Derimod var det billigere lørdag og søndag, hvor man kunne nøjes med 80 kr.

Da vi ankom med metroen var der en lang kø fra metrostationen og helt op til indgangen. Vi var heldige, da vi havde købt billetten over nettet og vi kunne sneg os forbi den lange kø. Jeg kunne ikke forestille mig selv stå i køen i kulden, selvom om der var lidt sol på himlen:)

Jeg har tidligere været med til de store outlets i Aalborg, Århus og Odense, men må helt klart indrømme at Designer forum i København er noget for sig selv. Først og fremmest fordi det ikke kun var udgåede modeller/design man kunne spare penge på, men også på helt nye kollektioner for foråret 2013 og bl. a. fra kendte mærker så som Samsøe Samsøe, Tiiger of Sweden mm.

designerforum

Jeg glæder mig allerede til Designer forum til efteråret 🙂

Godaften alle sammen!

Husk nu at deltage i vores konkurrence om et dejligt produkt fra John Masters her