Hejsa i søde læsere:)

Som vi tidligere har blogget om, så er vi folkene bag 5smiles.dk meget glade for produkter fra John Masters organic. Jeg har nu brugt shampoo fra John Masters i fire måneder og er utrolig tilfreds med produktet. Jeg oplever især mindre hårtab og slitage i mit hår.
John Masters produkter er alle økologisk og det er over 20 år siden, at han begyndte at lancere sine produkter. Vi er helt klart fortaler for, at der er ingen grund til at komme unødvendige kemikalier i sit hår eller for den sags skyld andre steder på kroppen.
Produktet som vi skal tale om i dag er købt hos ezzence. dk og er endnu et af John Masters organic produkter. Vi køber faktisk alle vores hårpleje fra ezzence. dk og vil helt klart anbefale hjemmesiden til jer.

Produktet vi anmelder i dag kommer fra ezzence.dk
LOGOProduktet Lavender Rosemary Shampoo har jeg brugt i længere tid og har igen lige modtaget nye forsyninger i dag. Shampooen er til normal hår og kan også anvendes til farvet hår. Shampooen indeholder lavendel, rosmarin og  13 andre certificeret økologiske planteolier og giver sundt, glansfuldt og flot hår. Sojaprotein styrker hårstrået og hvedeprotein gør håret let at rede ud.
Product
Derfor har vi besluttet at køre en lille konkurrence, hvor en af jer kan vinde Lavender Rosemary Shampoo (236ml). Produktet stammer fra John Masters.

Her er hvad i skal gøre:

1. Like vores facebook side http://www.facebook.com/5smilesdk
2. Kommenter her på siden at i har liket. Jer der allerede har liket vores facebook side, skal kommentere deltag her på siden.

Konkurrencen slutter onsdag den 6. marts kl 23.59.

Fortsat god mandag