God tirsdag kære læsere:)

I går  var vi nogle tøser afsted til beauty- aften i Magasin.  Jeg kan vidst godt tillade mig at kalde begivenheden for Ladies night, da magasin var fyldt med kvinder i alle aldre og det eneste hankøn, som var tilstede, var de få som serverede lækre drinks og godter til den lille sult.

servering
Små flødeboller fra summerbirds og forskellige lækre muffins:)

Der var rigtige mange kvinder med og jeg blev da også oplyst ved indgangen, at billeterne til denne event var blevet udsolgt ret hurtigt. Der var 20 % rabat på alle produkter og parfumer, så  vi skulle da i hvert fald en tur forbi MAC:) MAC har for nylig  lanceret deres nye produkter : Archie´s Girls. Super lækre farver til forår og sommer og jeg fik da også købt to eyeliner i farverne lille og blå. Der var pludselig mange penge at spare, når man kunne få 20% rabat, så vi holdt da os heller ikke tilbage.
mac
sangimac

Min søste kom med hjem med “nogle få ting”, som hun selv kaldte det:)
mac2
Vi havde betalt 50 kr for at kunne være med til denne event og i prisen fulgte også en goodiebag;-D Yeah! Jeg var faktisk positivt overrasket over alle de ting, som lå i posen. To neglelak, flere blade, mascara, 50 kr værdibevis til pilgrim, Martini glas, stor håndcreme fra Dr.Hauschka og masser af produkttests.Super lækkert:-)

sangi indkøb

Alt i alt en rigtig hyggelig aften med pigerne og vi skal da helt klart med næste gang;-)