Det er ved at være noget tid siden, at jeg sidst har blogget, men det er ikke altid nemt at finde tid, når man har en meget aktiv og udforskende datter i huset:) Jeg har efterhånden glemt hvordan det må være og komme hjem og smide sig på sofaen og se de ene serie efter det andet. Men den her lykke og travlhed kan hverken købes eller sælges, men kan dog for en stund godt deles ud, hvis nogle ønsker babysitterjob;-)

I lørdags stod den på 18 års fødselsdag, hvor vi alle var afsted.

Jeg havde gået og tænkt længe over, hvad jeg skulle have på til festen, men havde tre dage før festen endnu ikke fundet et tilfredsstillende sæt tøj. Da min storesøs kom på besøg, nævnte hun pludselig at hun havde købt tøj i UK og var usikker på købet. Jeg bad hende om at tage tøjet med til Viborg, så jeg lige kunne prøve sættet. Jeg forelskede mig straks i det fantastiske sæt, lehenga choli, som består af en lang nederdel og og en langærmet top. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg ELSKER indisk tøj og alle de fantastiske sprudlende farver -kan bare ikke få nok af det. Ville ønske at jeg var så berømt, at jeg fik tilsendt masser af indisk tøj:) Man har vel lov til at drømme:)

lengasuit

Billederne er taget af 2 dygtige fotografer. Det 2 øverste billeder er taget af Surenth Puvanarajah sent på natten, hvilket kan ses på billedet:) De nederste 2 billeder er taget af Vathanan Kumarathurai. Tusind tak til de dygtige fotografer og ikke mindst min dejlige storesøster for outfittet;)