Der jeg stod op i morges, var jeg endelig blevet lidt rask igen og det betød ikke andet end tid til træning. Jeg kiggede ud af vinduet og så byen dækket til med det smukke snestorms vejr. Ja smukt var det, men lysten til at bevæge sig ud i det, havde jeg dog ikke.

Pludselig spurgte mit lille hoved ”hov hvorfor vil du ud og træne, når du kan træne derhjemme?” Ja hvorfor ikke træne derhjemme, når man har redskaberne.

fitDe redskaber jeg brugte var en yogamåtte, hulahopring, sjippetov, Duo hjul og håndvægte. Der blev set White Collar under træningen, så en times træning hjemme var ikke helt dårligt. 🙂

white collor

Jeg delte træningen op i fire gange 15 min. Opvarmning med sjippetorv, hulahopring, armøvelser  og til sidst mave/rygøvelser. En time var hurtig overstået med underholdning og med god samvittighed.

Fortsat god tirsdag 🙂