collage

Saree Sko Bianco Øreringe Chanti Armbånd Pilgrim Ring Pilgrim Ur Michael Kors

Hejsa:)

Nu nærmere dagen sig til, at jeg skal til en fest sammen med min skønne veninder. Temaet er denne gang BOLLYWOOD FASHION, så er jeg jo helt med på noderne:)

Jeg har været i gang med at bestille lidt på nettet og gøre også brug af de smykker, som jeg har i forvejen. Jeg har valgt farven pink til denne fest, så jeg har bestilt en Saree fra designeren Manish Malhotra, som simpelthen kun laver fantastiske designs. Jeg kan godt lide at sareen er enkel og elegant.

Jeg har derfor også udvalgt meget enkle smykker til tøjet. Jeg har valgt at køre med guld og pink, som de to grundfarver. Smykkerne havde jeg i forvejen, så det er jo let at gå til. Nu venter jeg blot på at min sari og sko ankommer til adressen:)