Jeg har virkelig været en stor fan af Origins produkter siden 2010. Origins er naturlige og super gode, men her får i en hjemmelavet version. Jeg har forsøgt mig med en maske fra Origins, som jeg har været rigtig glad for. Det er masken Origins Clear Improvement Charcoal. Den oprindelige maske består hovedsagligt af aktiv kul og det har jeg også valgt at gøre brug af.  Masken hjælper mod Acne og uren hud.

Alt hvad du skal bruge er:
1

  • Aktivt kul – Pulver eller pille form (denne form skal knuses manuelt). Kan købes hos helseforretninger.
  • Aloe Vera Gel – Gerne 100 % Aloe vera

Jeg har brugt tre aktivt kul piller og 1 tsk. Aloe vera gel. (Pas på når du åbner/knuser pillerne. Kul kan svine meget)
23
Bland disse to ingredienser sammen til en pasta konsistens og anvend på de områder, hvor ​​du har brug for det. Jeg bruger det på bumser, som jeg allerede har og på de områder, hvor bumserne er på vej.
45
Lad blandingen lufttørre på huden i min. 30 minutter og vask forsigtigt af med varmt vand. (kul kan svine hele badeværelset)

Hvis du har lidt tilovers af blandingen, kan det opbevares i køleskab i ca. 4-5 dage.

OBS!!! Bør venligst testes på et lille område, inden brug i hele ansigtet. Aktivt kul kan medføre sorte pletter på huden.

God fornøjelse