Guten abend:-)

Så er vi atter tilbage på hotellet efter en skøn, men også laang dag. Vi kørte afsted fra Rødekro  igår morges og selve køreturen tog 4,5 timer og det gik heldigvis problemfrit. Da vi ankom til Berlin blev vi lidt skuffet over regnvejr, men det gik heldigvis hurtigt over og vi har haft to dejlige dage i Berlin. Vi har valgt at benytte s-bahn og u-bahn som transportmidler og det fungere simpelthen godt, da de kører hver 8 min. Vi har været på lidt sightseeing i dag og resten af tiden er gået med shopping og hygge 🙂

Jeg er især stolt af to indkøb i dag. Det ene er en mega sød “dørskilt” til Thiviyas værelse, som jeg har ledt efter længe, som jeg glæder mig til at hænge op. Det andet er, at jeg endelig fandt min søsters gave. Hun blev for nylig færdig som sociolog og havde selv ønsket at vente med at få sin gave. Så i dag valgte hun endelig sin gave og det blev en taske fra Michael Kors, som jeg vil blogge mere om i morgen:)

Her kommer der lige nogle billeder fra i dag. Vi opdater med flere billeder og beskrivelser af de steder vi har og får besøgt.

berlin1

berlin3

Mange skønne hilsner fra

Berlinturisterne:)