kathi rose

Roses are red and Violets are blue. Honey is sweet, but not as sweet as you – Yees Aqua i gode gamle dage:) Men roser behøver nødvendigvis ikke være røde og personligt så elsker jeg hvide roser. Men et af de ting som også fascinerede mig i Berlin var nemlig de mange blomsterbutikker, mend smukke blomster i forskellige variationer, størrelser og farver. Men det bedste af det hele var faktisk prisen. Det var meget billigere end hjemme og desuden så besøgte vi  om lørdagen et marked på Hackescher Markt og der kunne man få blomster endnu billigere.
kathi 2

roses

Nu er jeg typen, som oftest bruger blomster når jeg pynter op til fester, så skal der helt sikkert en tur til den nærmeste by i Tyskland, hvis jeg skulle holde et større arrangement. Men for jer der bor i Sønderjylland, så er det jo en oplagt mulighed at køre til grænsen for at shoppe flowers:) Men jeg elsker generelt blomster og pynter da også vores dagligstue med friske blomster jævnligt.

kathi3

At leve er ikke nok. Solskin, frihed og en lille blomst må man ha´- Hans Christian Andersen.
Ja er der kun enig med denne kloge mand. I dag vil jeg nyde solen, nyde min frihed og købe mig en blomst:)

Rigtig god dag til alle;)