Langt om længe har jeg taget mig sammen til at starte på kur igen. Jeg er en af de heldige eller uheldige, som har nemt ved at tabe og tage på. Mit største problem har altid været manglende motivation og støtte fra familie og venner. Sidste år motiverede min søster mig med en iphone 5 og to sarees, som skulle bruges til min fætters bryllup.

Ja jeg blev motiveret og tabte mig 8 kg, men tog dem hurtig på igen, der jeg blev ramt af lidt sygdom i tre måneder. En anden grund til at jeg tog så hurtig på igen, var fordi det ikke var en sund kur. Jeg trænede 2 timer 6-7 dage i ugen og spiste ikke brød, ris og pasta i hele 3 måneder. Ja alle og enhver kan tabe sig hurtig på denne måde, men den holder bare ikke i længden.

Skærmbillede 2013-05-01 kl. 8.47.26 AM

Nu bliver det på en sund måde, hvor det ikke kun handler om at tabe, men skabe en sundere livsstil. De 60 dage er både en challenge og øvelse for en sundere livsstil.  Denne gang skal der kun trænes 1 time 4 gange i ugen og der vil blive spist både brød, ris og pasta. Søde sager vil også være tilladt en gange i ugen og ved specielle begivenheder, men alt med måde.

Det kan være i tænker, hvor jeg har fået motivation fra denne gange. Jeg har fundet den bedste motivation nogensinde, nemlig bloggen her 🙂 Nu er det offentligt på bloggen og jeg kan vel ikke gøre andet end at leve op til mine ord 🙂

Følg med på bloggen og se om jeg vinder eller taber denne challenge 🙂

229681_10152739153425147_1831576018_n

Nu skal der trænes lidt inden jeg skal på Uni.

Rigtig god dag til jer derude