En veloverstået uge med et tilfredsstillende resultat. Jeg har tabt mig 900 gram på en uge og det er jeg meget tilfreds med, på trods af hvad jeg har spist. Jeg var lidt nervøs for resultat, men der jeg stod på vægten i morges blev jeg glad:)

De først to dage gik rigtig godt med sund mad og motion, men den sunde stil holdte ikke helt. I fredags fik jeg besøg af min søskende og barndomsvenner, så der blev hygget godt og grundigt med kage, is og chips. Resten af ugen fortsatte heldigvis i den rigtige retning.

Min motivation hver morgen er min alarm, som i kan se på billedet længer oppe.

Min søster er hoppet lidt på vognen og det er et stort hjælp for mig. Hun er nemlig den eneste, der kan lokke mig til at spise usundt.

Her er lidt billeder af hvad jeg har spist de sidste 7 dage. Der blev både spist pasta, ris og brød, men primært har det været salat. Motion har der også været en del af. Det lykkes mig at træne 4 gange på de 7 dage samt gå/cykle 2-3 km hver dag.

4123

Så er der 53 dage tilbage og der vil komme en ny update næste onsdag 🙂