Så er der gået 7 dage mere og denne gang knap så godt som sidst. Dagene har været hektiske med forberedelse til eksamensopgave og arbejde så jeg mistede lidt fokus på maden og træningen.

Min bedste ven i øjeblikket er min vægt – ja, igen kan jeg smile og sige hurra for ½ kg mere:). Det er selvfølgelig ikke ligeså godt som sidst, men bedre end ingenting. Eksamenslæsningen er småt begyndt, men det skal ikke være en undskyldning. Der skal kæmpes hårdt, både med læsning og den sunde livsstil.

No more excuses12a38203a88c9a84f5f925bafc49a7be 78ebcbdfff6947692718bbc88138121b ins

Jeg er afhængig af srilankansk te og drikker det gerne tre gange om dagen, men den vane skal jeg af med. Når jeg drikker te, er det med to tsk. sukker og en masse kondenseret mælk. Puhaa.. Ja det lyder ret sødt og ulækkert, men det smager nu rigtig godtJ Hvis jeg bare kan holde mig væk fra te, vil min hverdag være meget sundere. Det må jeg arbejde på de næste 7 dage:)

Rigtig god onsdag til jer derude