Nu går vi mod bryllupssæsonen og forberedelserne er nok allerede godt i gang. Hvis man endnu ikke er påbegyndt forberedelserne, kan man bruge lidt inspiration herfra.

Det er blevet en trend at pynte op i bestemte farver til bryllupper og andre anledninger og man ser oftest de samme farver gå igen og igen. Personligt er jeg ikke til bryllupper, der er pyntet op i en bestemt farve, men heller til en farverig bryllup med flere farve kombinationer. Hindu, indiske og tamilske bryllupper er kendte for deres farverige bryllupper, hvilket jeg også synes, er mest pænt.

På den anden side kan jeg også godt forstå, dem som vælger at pynte op med en eller to farver. Anledninger dekoreret med en eller to farver synes jeg, giver lidt ro og en fredelig stemning og kan også se fantastisk ud, hvis man er kreativ og god til farvesammensætning.

Her får i lidt inspiration til farvesammensætninger til bryllupper, men kan også bruges til andre anledninger.

134567891011121314Orange pinkDen sidste er helt klart min favorit. Håber i kan bruge lidt inspiration herfra.

Rigtig god solrig weekend 🙂