Hejsa derude:)

Bloggen er lidt stille de her dage og det er vi selvfølgelig meget kede af, men vi er simpelthen presset i den her uge med eksamensopgaver og andre diverse arrangementer, så det går lidt ud over bloggen. Men nu holder jeg lige en kort pause fra opgaven og vil bruge lidt tid på at finde kjoledesigns. Jeg har købt stof med hjem fra ferien og kunne godt tænke mig at få syet en kjole, som skal sidde helt perfekt på mig ( I wish: )  ). Men jeg har nu været i gang med at finde lidt inspiration på nettet og vil gerne dele mine favoritter med jer.

Jeg ELSKER simpelthen Victoria Beckhams sans for fashion. Hun er elegant og formår at designe tøj, som jeg simpelthen drømmer om at eje.

Burberry Spring Summer 2010 London Fashion Week at Shepherdess Walk Buildings, London, Britain - 22 Sep 2009

vic beck 3

Personligt synes jeg, at Victoria B simpelthen er for tynd, men er stadig vildt imponerede over hendes tøjstil.

vic beck 2

Hvis du søger kjoler a la Victoria B, så besøg asos.com

Rigtig god dag derude:)