Hej søde læser,

Håber at I alle har haft en dejlig weekend og er kommet godt i gang med ugen.

I dag vil jeg gøre lidt reklame for min hjemmeside Tamilskmad.dk, som har eksisteret siden 2007. Jeg har lagt mange kræfter i siden og føler selv at det grundlæggende er på plads. På hjemmesiden kan man finde forskellige tamilske/indiske opskrifter. Jeg har desværre meget svært ved at finde tid til tamilskmad, og er udkig efter et lille team, som er interesseret i tamilsk/indisk madlavning og som har lyst til at indsende opskrifter på siden. Jeg har evig dårligt samvittighed når jeg får forespørgsel fra interesseret madelsker. Jeg håber at via bloggen, at jeg kan nå ind til et par madelsker, som er interesseret. Enten kan du skrive en kommentar under indlægget eller kontakt mig via facebook.

På hjemmesiden kan man også få overblik over tamilske butikker i Danmark, hvor man kan købe tamilske ingredienser, grøntsager og meget mere. Det er dog noget tid siden, at siden har været opdateret og der mangler nogle butikker på siden. Men sidder du inde med information om gode butikker, så send mig endelig en besked. Håber at høre fra jer:)

Go´ aften til jer alle 🙂