Halløjsa:-)

løb

Det er over en måned siden, at jeg sidst var ude og løbe eller for den sags skyld træne. Det startede med ferie i slutning af april efterfulgt af eksamensopgave og sygdom. Jeg blev faktisk selv overrasket over, at der var gået så længe, men jeg opdagede det vel ikke fordi jeg havde travlt eller vidste at jeg ville blive mere syg af at presse mig selv.
Men så kom dagen (6 juni 2013 skal noteres i min dagbog:) ) hvor jeg atter er i gang igen. Det var overraskende let at motivere mig ud af døren, men hold da op! Det var virkelig hårdt at løbe min “minirute” på 4 km. Jeg måtte holde pause og kunne pludselig mærke, hvor hurtig jeg egentlig var kommet ud af min gode fysiske form.

skoMen når det så er sagt, så er jeg også klar til at komme oftere i løbeskoene igen og ser frem til min morgenture, hvor jeg får planlagt min dag og giver plads til at musikken kan starte min dag på en rigtig fed måde;-D