Hejsa venner:)

Nu er der dømt ferie og det betyder arbejde og kvalitetstid sammen med familien. Jeg er en person, som elsker at tilbringe tid sammen med min familie og prøver også at prioritere det højt i min travle hverdag. Da jeg i dag sad og rodet rundt i mine gamle billeder, så faldt jeg over billederne fra Italien. Jeg var afsted med mine søskende, kusinerne og svoger i 2009. Det var en fantastisk ferie og det vækker så mange gode minder frem.

Vi fik samlet en masse billeder i en video, som du kan se her. Jeg vil helt klart anbefale, at man lave disse videoer, da det senere er ret hyggeligt at sidde og se videoen sammen med familien og vennerne.

Italien er virkelig et dejligt land og helt sikkert et land, som jeg vil anbefale. Vi boede i Milano, men fik set rigtig mange byer. Vi lejede en bil og kørte rundt til Venedig, Pisa og Gardasøen. Det er en turistvenlig land, smukt og lækker mad:)

IMG_2920

IMG_3570

IMG_3106

IMG_2997

IMG_2714