Goddag søde læser,

Jeg elsker kjoler og elsker at gå med det til hverdag og til fest. Men jeg er lidt træt af at der hænger alt for mange sorte kjoler i min garderobe, typisk mig. Jeg ved jo godt, at sort er et sikker valg og at man nærmest kan bære farven året rundt til alt, men savner stadig farverne i mit klædeskab. Det må jeg have sat en stopper for! Fremover bliver det meget mindre af sorte kjoler og skabet må derfor fyldes med farverige kjoler.

Jeg bestilte nogle kjoler fra ASOS for noget tid siden (bare rolig ingen af dem er farven sort) og en af dem er denne kjole.

Det er min allerførste kjole i lys lilla – er det ikke vildt:). Stoffet er tyndt og behagelig, og kjolen består af 2 dele – en underkjole og overkjole (tror nok man kalde kalde det sådan) med sølvkant som stropper. Da jeg umiddelbart først så kjolen, så fortrød jeg nærmest at jeg havde bestilt den, men heldigvis blev jeg mere tilfreds efter at have prøvet kjolen.

En lækker sommerkjole, som kan bruges til hverdag men også til fest hvis man hopper i et par stilletter og pifte det op med accessoires.

P16A0144

P16A0151

Kjolen er søreme også børnevenlig 🙂 Det blev testet i lørdags af min kære datter, hvor der var både stof til at tørre næse og hænder i 🙂

P16A0162

Fotograf: Vathanan Kumarathurai

Ka I have en rigtig god dag:)